Kwaliteit en Veiligheid

  Kwaliteit en Veiligheid

  Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG. Leden van deze beroepsvereniging verplichten zich tot permanente scholing en persoonlijke ontwikkeling op dit vakgebied. Op www.de-nfg.nl vindt u o.a. informatie over deskundigheid, vergoedingen, het klachtenreglement en de ethische code.
  Heb je klachten: Kijk dan hier wat te doen: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html.

  Eveneens ben ik aangesloten bij de stichting RBCZ (register therapeut BCZ). Dit is een overkoepelende organisatie in de complementaire zorg.  Alleen therapeuten op Hbo-niveau en artsen binnen de complementaire zorg worden geregistreerd in het openbare register van RBCZ. Voor meer informatie: www.rbcz.nu.

  De inhoud van onze gesprekken wordt niet met derden besproken, tenzij je hier zelf om vraagt.  Respect, vertrouwen en veiligheid staan bij mij voorop!

  De website @Balance Counseling en Coaching staat onder beheer van iXL Hosting B.V.
  Contactgegevens:
  Galvanistraat 117
  6716AE, Ede
  Nederland
  Email
  info@ixlhosting.nl
  sales@ixlhosting.nl
  support@ixlhosting.nl
  Telefoon
  Algemeen: +31 (0)318-830207
  Storing: +31 (0)318-746023 (24/7)

  In mijn praktijk zal vanaf 25-05-2018 gewerkt worden met de nieuwe AVG wetgeving. Zo is er een Privacy Policy voor Bezoekers, deze geldt voor iedereen die de praktijk en website @Balance Counseling en Coaching bezoekt. Voor inhoud Privacy Policy zie: Algemene Voorwaarden en Privacy Policy. Daarnaast is er een Privacy Reglement voor praktijk en website en wordt de cliënt in behandelovereenkomst en intakeformulier gevraagd toestemming te geven voor het gebruik maken van zijn/haar gegevens ten gunste van het begeleidingstraject.

  Als mentor voor studenten en schoolcounselor ben ik aangesloten bij Psychodidact. Ook via Gortcoaching begeleid ik kandidaten in (loopbaan)coachtrajecten.

  https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html Ik sta voor kwaliteit, mocht je niet tevreden zijn dan hoor ik het graag. Indien van toepassing: via deze link kun je melden dat je niet tevreden bent over mij.

  Miranda Salmans, Coach in Limburg, Coach in Brabant, Coach in Nederweert, Coach in Weert, Coach in Roermond, Coach in Eindhoven