Young Professionals

  loopbaancoaching en counseling

  “Ben je ambitieus en wil je nog een aantal persoonlijke stappen nemen?”

  Zit jij wellicht in de fase van je leven, waarin je te maken hebt met keuzes, dilemma’s en/of vraagstukken op het gebied van loopbaan en/of relatie maar ook qua waarden en visie op het leven?

  bijv.:
  – “Ik wil iets heel graag (doen/bereiken, etc..) in mijn werk, maar het komt er maar niet van”.
  – “Ik wil iets niet i.r.t. mijn werk/privé, maar ik doe het toch steeds maar weer”.
  – “Ik zou graag wat meer zichtbaar willen zijn op mijn werk; me wat beter willen profileren, maar ik weet niet hoe?”
  – “Ik moet zoveel van me zelf, hoe kan ik ont-moeten?”
  – “Ik heb een belangrijk klantgesprek over een x aantal weken, ik zou wat meer zelfvertrouwen (zekerheid/rust, etc.) willen uitstralen”.
  – “Is het dit? en nu?”
  – “Wil ik dit nog wel, wat past er nu echt bij me?”

  In de drukte van studie, werk en sociale contacten zoek je wellicht ook ruimte voor zaken als relaties, familie, zingeving, passies en/of identiteit. Is er voldoende aandacht voor jou binnen de organisatie waar je werkt? De gedachte vanuit het bedrijfsleven is vaak dat talenten zoals jij zoveel kennis en kunde met zich meedragen, dat je je wel redt. In de praktijk zie jij je juist geplaatst voor een veelheid aan keuzes en levensvragen die je in verwarring kan brengen.

  Graag wil ik jou (vanuit de organisatie of los van de organisatie) handvaten bieden, om je vanuit balans keuzes te laten maken die bij jou passen!

  Miranda Salmans, Coach in Limburg, Coach in Brabant, Coach in Nederweert, Coach in Weert, Coach in Roermond, Coach in Eindhoven